EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Italia, Greqia, Spanja dhe Malta kundër rregullave të reja për azil

Vendet e Bashkimit Evropian që janë më të goditura nga ardhja e qindra mijëra emigrantëve të paligjshëm gjatë pesë viteve të fundit, sot shprehën shqetësimin se propozimet e reja për rregullimin e sistemit të azilit të BE-së do të vazhdojnë t'i lënë ata me ngarkesë të madhe. Italia, Spanja, Greqia dhe Malta në një kumtesë të përbashkët, thonë se kuotat e detyrueshme për sh

Back to top button
Close
Close