EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Italia e gatshme të shpallë gjendje të jashtëzakonshme në Venecie

Italia është e gatshme të shpall gjendje të jashtëzakonshme në Venecie prej se niveli i dallgëve në atë qytet ka arritur 1.87 metra, duke përmbysur edhe bazilikën historike dhe duke ndërprerë furnizimin me energji elektrike për amvisëritë.

Back to top button
Close
Close