0_Магазин.ПорталЗанимливости

Италијанец запомни број од 630 цифри

Доколку неговото достигнување е официјално признато, тоа ќе биде светски рекорд, појасни организаторот на натпреварот „Мемори Екс-Ел“ (Memory XL), Стефан Бјутов.

Back to top button
Close
Close