ЕвропаЕвропа.Портал

Италија ќе ја продолжи вонредната состојба поради коронавирусот

Италија најверојатно ќе ја продолжи вонредната состојба за да помогне кризата со коронавирусот да се држи под контрола, бидејќи Владата се обидува да избегне бран нови случаи што ги погодуваат другите европски земји.

Back to top button
Close
Close