СветСвет.Слајдер

Истражување: Ефикасноста на Фајзер и на Модерна е 66 проценти против делта сојот

Ефикасноста на вакцините на Фајзер и на Модерна против Ковид-19 е намалена од 91 на 66 отсто откако делта сојот е доминантен во САД, покажуваат резултатите од студијата што ја испитуваше ефикасноста во реални услови

Back to top button
Close
Close