СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Источна Кина се подготвува за тајфунот Ин-фа, откажани летови, фабриките затворени

Шангај и соседните крајбрежни региони ги откажаа летовите, го намалија сообраќајот во метрото и ги затворија фабриките поради доаѓањето на тајфунот Ин-фа во текот на денешниот ден.

Back to top button
Close
Close