Kultura.SlajderKulturëKulturë.PortalShoqëriVideo deklaratë

Ismaili: Institucionet nga fusha e kulturës me program onlajn

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili nëpërmjet video-mesazhi ka informuar për programet onlajn të institucioneve nacionale në fushën e kulturës ku i bën thirrje publikut të ndjek rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë se Veriut në luftën kundër përhapjes së virusit korona dhe të qëndrojmë në shtëpi.

Shkup, 2 prill 2020 (MIA) – Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili nëpërmjet video-mesazhi ka informuar për programet onlajn të institucioneve nacionale në fushën e kulturës ku i bën thirrje publikut të ndjek rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë se Veriut në luftën kundër përhapjes së virusit korona dhe të qëndrojmë në shtëpi.

Ministri Ismaili mes tjerash, thekson disa nga përmbajtjet që publiku mund t’i ndjek përmes kanalit Jutjub të institucioneve ose përmes profileve të tyre në Fejsbuk dhe në këtë mënyrë të përmbushim një pjesë cilësore të kohës në shtëpi dhe të kontribuohet kundër përhapjes së virusit. fab/

Исмаили: Институциите од областа на културата со онлајн програма#СедиДома

Posted by Министерство за култура / Ministria e Kulturës on Среда, 01 април 2020

 

 

Back to top button
Close
Close