СветСвет.Слајдер

Исмаил Ханија повторно избран за лидер на Хамас

Исмаил Ханија вторпат е избран за лидер на Хамас, палестинска исламистичка група, под чија контрола е Појасот Газа

Back to top button
Close
Close