0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunatShoqëri

“Ishuj” nga mbeturinat e plastikës u paraqitën në Liqenin e Dibrës

- Reshjet e fundit intensive të shiut e rritën nivelin e ujit në lumenjtë Radikë dhe Drini i Zi, ndërsa me këtë edhe të Liqenit të Dibrës, që gjithsesi do të ndikojë pozitivisht në prodhimin e energjisë elektrike në HE "Shpilje", por edhe në mbrojtjen e florës dhe faunës në liqene.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close