0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikë

ISHT: Shërbimet inspektuese punojnë me autorizime më të mëdha, janë kryer 742 kontrolle, mbyllet një objekt në Gostivar

Inspektorati shtetëror i tregut (ISHT) kumtoi se shërbimet inspektuese prej mbrëmë veprojnë sipas autorizimeve të reja, në pajtim me ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtjen e shëndetit të popullatës nga sëmundjet infektive. Me këtë rast në shumë qytete në shtet janë kryer gjithsej 48 mbikëqyrje dhe 742 kontrolle në objektet hotelierike, kazino dhe bastore në pajtim me Ligjin për veprimtari hotelierike, Ligjin për mbrojtje nga pirja e duhanit dhe protokollet shëndetësore.

Back to top button
Close
Close