0_Maqedoni.PortalShoqëri

ISHSSH: Nga 16 korriku deri më 13 nëntor për Bojan Jovanovski janë evidentuar 25 kontrolle

 Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor (ISHSSH) kumtoi se dje ka kryer kontroll inspektues të jashtëzakonshëm në ordinancën e cila gjendet  në korrniza të INP Burgut Shkup, ndërsa është pjesë e ISHP-së Shtëpia shëndetësore Shkup. Kontrolli, siç potencojnë nga ISHSSH ka vijuar pas informatave të publikuara në mediumet elektronike nga ana e avokatëve të Bojan Jovanovski, të cilët akuzojnë për pakujdesi mjekësore,  në lidhje me gjendjen e tij shëndetësore.

Back to top button
Close
Close