ЕвропаЕвропа.Портал

Ирскиот премиер го поздрави новиот договор за Брегзит

Ирскиот премиер Лео Варадкар го поздрави новиот договор за Брегзит, кој денеска го постигнаа ЕУ и Велика Британија.

Back to top button
Close
Close