Европа

Ирска очекува да ги вакцинира ранливите групи до 2021 година

Ирската Влада очекува да може да започне со вакцинирање на ранливите групи против Ковид-19 во првиот квартал или првата половина на 2021 година, изјави денеска вицепремиерот Лав Варадкар.

Back to top button
Close
Close