ЕвропаЕвропа.Портал

Ирска на работ на враќање на карантин поради коронавирусот

Највисоките ирски здравствени функционери и препорачаа на Владата да воведе втор национален карантин во земјата во траење од четири недели, што за многумина е изненадувачка мерка за која владата треба денеска да дискутира.

Back to top button
Close
Close