BotëSvet.Slajder

Irani e pagoi borxhin ndaj KB-së dhe sërish ka votë në Asamblenë e Përgjithshme

Irani dje sërish e mori të drejtën e votës në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara pasi SHBA-ja lejoi që Teherani sërish t’I shfrytëzojë mjetet financiare të ngrira në Korenë e Jugut, për ta paguar borxhin prej 16 milionë dollarëve.

Back to top button
Close
Close