Свет

Ирачкиот воен сојуз Хашад ал-Шааби се закани на САД со одмазда

Ирачкиот воен сојуз Хашад ал-Шааби соопшти дека воздушните напади на САД довеле до „маченичка смрт на група херојски борци“ во близина на границата со Сирија и се заканија одмазда.

Back to top button
Close
Close