BotëBotë.PortalSvet.Slajder

IOM: Përafërsisht tre milion emigrantë nuk mund të kthehen në vend për shkak të Kovid-19

Kufijtë e mbyllur dhe kufizimet e vendosura për shkak të pandemisë me koronavirusit e bllokuan kthimin në vend të rreth tre milion emigrantë përreth botës, publikoi sot Organizata ndërkombëtare për migrim (IOM).

Back to top button
Close
Close