Intervistë

Inxhinieri i pajisjeve mjekësore Ermand Mertenika: Qytetaret po fitojnë imunitetin ndaj Covid-19.

Qytetaret vazhdojnë të mos i respektojnë rregullat e distancimit social dhe kjo mund te jetl një faze inicimi përsëri i zinxhirit te Covid-19. Ne fakt kohet e fundit po shikojme deri diku një Inkrementim te aktivitetit por fatmirësisht kemi një rënie te aktivitetit Covid per vete faktin se Imuniteti i qytetarëve po arrin te përshtatet në Covid-19 , pra e thënë ndryshe organizmi ynë po fiton imunitetin ndaj këtij Virusi të panjohur.

Back to top button
Close
Close