0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Интернет-страница за пристапувањето во ЕУ

Интернет-страница – ресурсна платформа за пристапување на Република Северна Македонија кон ЕУ, ќе биде презентирана денеска од Евротинк - Центар за европски стратегии” Скопје.

Скопје, 25 февруари 2020 (МИА) – Интернет-страница – ресурсна платформа за пристапување на Република Северна Македонија кон ЕУ, ќе биде презентирана денеска од Евротинк – Центар за европски стратегии” Скопје.

Презентацијата на интернет-страницата е во рамките на проектот „Ресурсна платформа за граѓани и медиуми – мк@eu”, како дел од програмата CIVICA MOBILITAS, финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка (СЦД), што го спроведуваат НИРАС од Данска, Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и ФЦГ Шведски развој АБ (ФЦГ Шведска). са/бак/

 

Back to top button
Close
Close