0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Internet faqe për aderim në BE

Internet faqja - platformë resurse për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut drejt BE-së, do të prezantohet sot nga Eurotnik - Qendër për strategji evropiane"  Shkup.

Shkup 25 shkurt 2020 (MIKA) – Internet faqja – platformë resurse për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut drejt BE-së, do të prezantohet sot nga Eurotnik – Qendër për strategji evropiane”  Shkup.

Prezantimi i internet faqes është në kuadër të “Platformës resurse për qytetarë dhe media – mk@eu”, si pjesë e programit CIVICA MOBILITAS, të financuar nga Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim (SCD), që e zbatojnë NIRAS nga Danimarka, Qendra maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar (QMBN) dhe FCG Zhvillim zviceran AB (FCG Suedi). mb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close