Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Interes i madh në Tetovë për subvencione për inverterë

Interes të madh dhe turma ka para arkivit të Komunës së Tetovës ku qytetarët dorëzojnë dokumente për marrjen e subvencionit për blerjen e inverterit. Turma para zyrës u përcoll edhe me grindje verbale dhe shtyrje mes qytetarëve rreth asaj kush të vijë i pari në radhë për të dorëzuar dokumentacionin.

Back to top button
Close
Close