0_Македонија.ПорталДописници МКД

Интензивно се гради новиот градски плоштад во Крива Паланка

Во Крива Паланка во тек се интензивни градежни активности, реализација на проектот за реконструкција на градскиот плоштад и градскиот парк во централното градско подрачје.

Back to top button
Close
Close