0_Web_Актуелно0_МИА Истражува.ПорталБалканБалкан.ПорталРепортажа

Интензивни контроли во грчките кафулиња за спроведување на законот за забрана на пушењето

Од кафуле во кафуле, без најава и во придружба на полицајци, инспектори од Националниот орган за транспарентност контролираат низ Атина дали се почитува законот за забрана за пушење во затворени простории, но и дали сопствениците ги обезбедиле соодветните ознаки, согласно законот што неодамна започна да се имплементира во Грција.

Back to top button
Close
Close