0_Maqedoni.PortalShoqëri

Intensiteti i komunikacionit mesatar jashtë mjediseve të qytetit

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, kumtoi Lidhja Automoto.

Shkup, 23 gusht 2020 (MIA) – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, kumtoi Lidhja Automoto.

RRuga rajonale Çegran – f. Çajle, siç theksuan nga LAMM është e mbyllur për komunikacion për shkak të zbatimit të punimeve ndërtimore.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të kujdesshëm të automjetit, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. shk/

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close