BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikë

Intensifikohet bashkëpunimi me SHBA-në në fushën e sigurisë së ushqimit

Intensifikimi i bashkëpunimit në fushën e sigurisë së ushqimit, kujdesit shëndetësor dhe mirëqenies së kafshëve me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, përmes promovimit të bashkëpunimit institucional dhe afarist, ishin ndër temat e diskutimit në takimin e sotëm të punës midis drejtorit të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), Nikollçe Babovski dhe Endrju Mofad, oficer për Çështje Politike dhe Ekonomike në Ambasadën amerikane.

Back to top button
Close
Close