Фотосервис

Институт за демократија

Институтот за демократија „Социетас цивилис“ - Скопје на средба со новинари ги презентира наодите од мониторингот на Државната комисија за спречување на корупцијата

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close