0_Maqedoni.PortalPolitikë

Instituti për demokraci dhe Eurothink: Duhet ekip i vogël, me profesionalizëm të lartë dhe jopartiak për negociatat me BE-së

Instituti për Demokraci dhe Qendra Eurotink për Strategji Evropiane në kumtesë për mediat thonë se ka ardhur koha e duhur që zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane së bashku me Sekretariatin për Çështjet Evropiane të ndërmarrin hapa vendimtar për të rishikuar strukturën negociuese ekipi negociator dhe grupet e punës për përgatitjen e qëndrimeve negociuese, me qëllim ta përgatisin vendin për sfidat që qëndrojnë në rrugën e anëtarësimit në Bashkimin Evropian.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close