Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Instituti Gete fillon seri të filmave gjermanë me temë “Diversiteti”

Instituti Gete Shkup - sonte në ora 20 në Kinotekë do ta shfaqë filmin "Në lartësi të njëjtë" - i pari nga seria e filmave gjermanë me temë "Diversiteti".

Shkup, 30 janar 2020 (MIA) – Instituti Gete Shkup – sonte në ora 20 në Kinotekë do ta shfaqë filmin “Në lartësi të njëjtë” – i pari nga seria e filmave gjermanë me temë “Diversiteti”.

Filmi shfaq për një djalë 10-vjeçar, të akomoduar në shtëpinë për fëmijë pa prindër pas vdekjes së nënës së tij. Ai e kërkon dhe e gjen babain e tij, por burri nuk i përgjigjet fare imazhit që ai e ka krijuar, sepse Tomi është xhuxh. Mihi bëhet objekt talljeje që e rrezikon lidhjen e tij me Tomin.

Filmi është xhiruar në vitin 2015-2016 në regji të Efi Goldbruner dhe Hoakim Dolhopf. mb/

Back to top button
Close
Close