Економија

Прес-конференција на Инспекцискиот совет (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, Стојко Пауновски – директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – директор на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза од Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу – директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини – директор на државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов – директор на Агенција за храна и ветринарство.

Скопје, 13 мај 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска, Стојко Пауновски – директор на Државен пазарен инспекторат, Иринка Сотирова – директор на Државен санитарен и здравствен инспекторат, Висаре Риза од Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), Аљадин Хавзиу – директор на Државен инспекторат за труд, Руфат Хусеини – директор на државен инспекторат за транспорт и Зоран Атанасов – директор на Агенција за храна и ветринарство.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close