Фотосервис

ИНОФЕИТ

Центарот за трансфер на технологии и иновации ИНОФЕИТ, при Факултетот за електротехника и информациските технологии во Скопје, ќе одржи јавна презентација на проектите реализирани во рамките на студентската програма

Back to top button
Close
Close