Дописници МКДКултураОпштински вести

 „Инкубација на песната“ од Маја Којчева-Величкова промовирана во Неготино

Во Неготино вечерва беше промовирана збирката поезија  „Инкубација на песната“ од Маја Којчева – Величкова. Книгата е издадена под покровителство на Министерството за култура во рамки на годишната програма за култура за 2020 година. Изданието финансиски е поддржано од издавачот, ,,Ројал арт”.

Back to top button
Close
Close