Дописници МКДОпштински вести

Информативно-едукативна средба на полицијата со пешаци, мотоциклисти, велосипедисти и возачи на електрични тротинети

Во центарот на Тетово денеска беше одржана информативно-едукативна средба и презентација во рамките на новиот превентивен проект на СВР Тетово „Поголема безбедност на пешаците, мотоциклистите, велосипедистите и возачи на електрични тротинети и запознавање со позначајни прописи и измени на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата“.

Back to top button
Close
Close