BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Informata të ndryshme për bisedat bërthamore mes SHBA-së dhe Koresë Veriore

Prejse  negociuesi koreanoverior publikoi se janë ndërprerë  negociatat bërthamore  në nivel të punës mes Koresë Veriore dhe SHBA-së në Stokholm, Departamenti i shtetit kumtoi se të dy delegacionet kanë pasur "biseda të mira".

Back to top button
Close
Close