0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderShoqëriTemëVideo deklaratë

Infodemia Kovid-19 përmes prizmit të punëtorëve mediatik

Raportimi në mes të pandemisë ishte dhe mbetet një sfidë e madhe në të cilën gazetarët dhe punëtorët mediatikë, të shtypur nga qarkullimet e informacioneve dhe dezinformatave lidhur me pandeminë Kovid-19, kishin për detyrë të vlerësojnë nëse një lajm mbisundon interesi i publikut ose kujdesi nga përhapja e panikut. MIA bisedoi me disa gazetarë dhe punëtorë mediatikë të cilët i ndanë përvojat e tyre duke kaluar nëpër të gjitha sfidat e infodemisë që ka pushtuar botën dhe opinionin publik.

Back to top button
Close
Close