0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Info sesion për konkursin “O2 Sfidë2 – Përballje me ndryshimet klimatike”

Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe Programit për zhvillim të Kombeve të bashkuara (UNDP) sot do të mbajë info sesion për konkursin e dytë publik "O2 Sfidë2" - Përballje me ndryshimet klimatike.

Shkup, 6 mars 2020 (MIA) – Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe Programit për zhvillim të Kombeve të bashkuara (UNDP) sot do të mbajë info sesion për konkursin e dytë publik “O2 Sfidë2” – Përballje me ndryshimet klimatike.

Sfida është me qëllim të gjetjes së zgjidhjeve inovative dhe propozim projekteve për përballje me ndryshimet klimatike. ab/

Back to top button
Close
Close