0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Инфо сесија за повикот „О2 Предизвик2 – Справување со климатски промени“

Фонд за иновации и технолошки развој во соработка со Министерството за животна средина и просторно планирање и Програмата за развој на Обединетите Нации (УНДП) денеска ќе одржи инфо сесија за вториот јавен повик „02 Предизвик 2“- Справување со климатски промени.

Скопје, 6 март 2020 (МИА) – Фонд за иновации и технолошки развој во соработка со Министерството за животна средина и просторно планирање и Програмата за развој на Обединетите Нации (УНДП) денеска ќе одржи инфо сесија за вториот јавен повик „02 Предизвик 2“- Справување со климатски промени.

Предизвикот е со цел изнаоѓање на иновативни решенија и предлог проекти за справување со климатски промени.лв/са/

 

Back to top button
Close
Close