БалканДописници Свет

Индиец со фалсификуван пасош и Полјак со оружје сакале да поминат од албанска на македонска територија

Граничната полиција на преминот Ќафасан на албанско - македонската граница кај Струга, привела државјанин на Индија откако тој се обидел да ја напушти Албанија со фалсификуван пасош.

Back to top button
Close
Close