Svet.SlajderСветСвет.Портал

Индија воведува задолжителни тестови за патниците од Бразил, Јужна Африка и од Велика Британија

За влез во Индија ќе бидат задолжителни молекуларни тестови за Ковид-19 за луѓето кои директно или преку други држави пристигнуваат од Велика Британија, Јужна Африка и од Бразил со цел да се спречи ширење на новите видови на вирусот откриен во тие држави

Back to top button
Close
Close