BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Imran Kan: Perëndimi duhet të kriminalizojë fyerjet ndaj profetit Muhamed

Kryeministri pakistanez Imran Kan u ka bërë thirrje vendeve myslimane të lobojnë në qeveritë perëndimore për të kriminalizuar dhe ndëshkuar fyerjet ndaj profetit Muhamed.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close