BotëBotë.Portal

Imelda Markos dënohet për korrupsion politik

Gjykata filipinase e dënoi ish-zonjën e parë Imelda Markos për korrupsion politik dhe lëshoi urdhër për arrestimin e saj.

Back to top button
Close
Close