0_Магазин.ПорталСемејство

Играчки и украси што треба да се исфрлат од детската соба

Играчките кои „пејат и зборуваат гласно“ предизвикуваат оштетување на слухот. Одредени популарни играчки можат да предизвикаат штета и во рок од 15 минути по нивна употреба.

Back to top button
Close
Close