Svet.SlajderСвет

ИАТА: Дури во 2023 година бројот на патници ќе биде на нивото како пред пандемијата

Во 2023 година ќе се врати бројот на патници во авионите во светот на нивото од 2019 година односно како пред пандемијата со Ковид-19, што доведе до колапс на воздушниот сообраќај, соопшти Меѓународната асоцијација за воздушен транспорт (ИАТА)

Back to top button
Close
Close