0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталДописници МКДЕкономијаМИА ИстражуваСторија

И виното  се раѓа, има своја младост, зрее, старее и одумира

И  виното  се раѓа, има своја младост, зрее, старее и одумира. Вака го започнаа  со мене разговорот за МИА, три стручни лица од Здружението на македонски енолози. Елена Богева, Милица Плетварска и Игно Тасев.  Разговаравме по повод денешниот Ден на младо вино, кој се одбележува ширум светот.

Back to top button
Close
Close