ЕвропаЕвропа.Портал

И Сенатот ѝ изгласа доверба на новата италијанска Влада

Горниот дом на Парламентот, Сенатот, денеска по бурна дебата ѝ изгласа доверба на новата италијанска Влада на чело со Џузепе Конте.

Back to top button
Close
Close