EvropëEvropë.Portal

I rremë alarmi për pako të dyshimtë në afërsi të Kabinetit të Mej

Policia e Londrës kumtoi se ekipet speciale të saj e kanë kontrolluar "pakon e dyshimtë" të gjetur në afërsi të Kabinetit të kryeministres britanike, Thereza Mej dhe kanë përcaktuar se ajo nuk paraqet kurrfarë rreziku.

Londër, 23 maj 2019 (MIA) – Policia e Londrës kumtoi se ekipet speciale të saj e kanë kontrolluar “pakon e dyshimtë” të gjetur në afërsi të Kabinetit të kryeministres britanike, Thereza Mej dhe kanë përcaktuar se ajo nuk paraqet kurrfarë rreziku.

“Rrugët së shpejti do të lirohen”, kumtoi policia në Tuiter, pas saktësuar se çfarë ka pasur në pakon e dyshimtë.

Paraprakisht, Skotland Jard kumtoi se e ka bllokuar rajonin rreth rrugës “Dauning” në Londër, në të cilën ndodhet Kabineti i kryeministres britanike, Teheraza Mej, për shkak të gjetjes së një “pakoje të dyshimtë”, duke shtuar se për shkak të bllokadës, të gjithë këmbësorët dhe automjetet janë riorientuar në rrugët përreth. shk/

Таг
Back to top button
Close
Close