0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

I gjithë ekipi i Torinës në izolim

Ekipi i Torinos, i cili është në krizë serioze me rezultatet, duhet të përballet me edhe një problem të madh. Për shkak të katër testeve pozitive për koronavirus, sot ekipi është izoluar në hotel dhe nuk do të jetë në kontakt me botën e jashtme për disa ditë.

Back to top button
Close
Close