0_Sport,PortalHendbollRezultatetSport.Slajder

Humbja a tretë për hendbollistët e Maqedonisë së Veriut në KB në Egjipt

Reprezentacioni i Maqedonisë së Veriut në hendboll pasdite e shënoi humbjen e tretë në Kampionatin botëror në Egjipt dhe të parën në fazën kryesore. Më të mirë se të përzgjedhurit e seleksionuesit Danillo Brestovac ishin hendbollistët sllovenë, të cilët edhe para ndeshjes ishin favoritë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close