Општински вестиСкопје

Хуманитарна акција на градинката „Весели Цветови“ во Кисела Вода

Под мотото „Биди хуман за секој да биде среќен“ денеска со поддршка на Општина Кисела Вода и хуманитарната организација „Св. Спас“, вработените и децата од објектот на ЈДГ „Весели Цветови“, „Мимоза“ во домовите на три социјално загрозени семејства донираа хуманитарни пакети.

Back to top button
Close
Close