BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Hulumtime të mendimit publik: Grekët të brengosur për pandeminë, konsiderojnë se më e keqja është para tyre

Gati tetë nga dhjetë grekë shprehin brengë për pandeminë,  ndërsa shtatë nga dhjetë  të anketuar konsiderojnë  se më e keqja vijon, sipas hulumtimeve të mendimit publik të zbatuar  nga agjencitë "Pulse" dhe "Metron Analysis" për televizionet "Skaj" dhe "Mega", lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close