0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBotëBotë.PortalMKD-ALSvet.Slajder

Hulumtim: Maqedonia siguron më tepër barazi në vendet e punës se SHBA-ja dhe Suedia

Maqedonia, Bosnja e Hercegovina dhe Kroacia ofrojnë barazi më të madhe në vendin e punës nga SHBA-ja, Gjermania apo Norvegjia, tregon indeksi për Barazi në vendin e punës, përpunuar nga Këshilli evropian për marrëdhënie të jashtme (CFR).

Back to top button
Close
Close